📦Безплатна Доставка над 100лв.
📦Безплатна Доставка над 55лв.
Поръчай

“Това е като топла пегръдка за очите ми!”

Лесен и безопасен метод за лечение

Медицинското устройство EyeGiene® Insta-Warmth Systemпритежава технология за прецизно затопляне, благодарене на която лечението с топлина се прилага на правилното място, идеалната температура и за необходимото време. Цялата ни система е изцяло преносима и може да се използва навсякъде; няма нужда от варене или микровълнови печки. Системата EyeGiene® безопасно и удобно набавя правилната температура за необходимото време, за да облекчи симптомите на сухо око.

Отпускащ начин за нормализиране на естествение слъзен филм

Лечението с EyeGiene® започва когато сложите еднократните активатори в изключително меката маска за очи, настанявате се удобно и се отпускате. За няколко минути активаторите започват да разпределят топлина и лечението започва.

В следващите 10-15 минути трябва просто да се отпуснете докато нежната терапевтична топлина стимулира жлезите в клепачите ви да освободят техните естествени, успокояващи мазнини върху повърхността на окото.

Пречи ли ви сухото око?

Всеки ден много хора се борят със симптомите на сухо око, често пъти без да осъзнават, че това което усещат са симптоми. Разбира се сухи, сърбящи или раздразнени очи са възможни симптоми. Но сухото око може да предизвика чувствителност към светлината, усещане на чуждо тяло в окото и дори кратки периоди на засилено сълзене. Лепкав секрет, трудност за задържане на очите отворени и замъглено зрение са други чести показатели.

Причини за сухо око

Сухо око често се получава, когато мейбомиевите жлези не произвеждат дотатъчно мазнина (липиди) или мейбум. за да създадат ефективен слъзен филм. Липидният слой се намира върху повърхността на слъзния филм и предпазва сълзите от твърде бързо изпаряване. Без адекватен липиден слой сълзите се изпаряват, като по този начин лишават окото от необходимата му хидратация.

EyeGiene® може да помогне

Системата за топлина Insta-Warmth System™ доставя прецизно изчислена топлина върху клепачите, като отваря мейбомиевите жлези и втечнява мазнината. Това улеснява изтичането и стабилизира естествения слъзен филм, позволявайки на слъзния филм да функционира нормално.

Поръчай онлайн

Доставка в цялата страна49.00лв.
Още45.00лв.
Купи

Научете повече за лечението на сухо окоКатарактата – Проблем или възможност


юли 22, 2021

“Има много малко събития в живота на човек, които се случват веднъж и никога няма да се повторят Раждането, смъртта и… катарактата. …Сухото око – мултифакторно заболяване на очната повърхност


юли 15, 2021

"За да функционират правилно, очите ни се нуждаят от качествен слъзен филм, гладка, симетрична и прозрачна роговица, кристална леща и ретина в …

Безплатна Доставка над 55лв
Над 12,000 Доволни Клиенти
Подходящи за Всякаква Възраст
14 Дни Право на Връщане
Copyright © 2024 - Oftalabs Bulgaria
Безплатна Доставка над 55лв
Над 12,000 Доволни Клиенти
Подходящи за Всякаква Възраст
14 Дни Право на Връщане
Чувствай се добре, изглеждай добре, отвън и отвътре!